Undersøkelse og statistikk om advokater

Jaja så satt vi her igjen og diskuterte utrolig interessante ting om advokater, jeg lurer jo på om de foretrekker cola zero eller pepsi max, det er det ingen undersø

kelser på for tiden så vidt jeg vet og dersom noen finner ut av dette så må jeg bare få vite det med en gang fordi det er så utrolig interessant for meg at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre før jeg finner ut av dette.

Dersom ingen andre er interessert i dette så klarer jeg rett og slett ikke å forstå denne virkeligheten.

Alle andre advokater burde vertfall være interessert i dette spørsmålet så det er nok noen jeg kan alliere meg med her når det kommer til dette.

Advokater ønsker jo den nydelig og søte smaken av cola, på lik linje med alle andre yrker og personer av ulik kvalitet har forskjellige preferanser så ja det er jo noe man må ta å vurdere med tanke på en rekke faktorer og slik er det bare så man må holde tunga rett i munnen når man driver å undersøker slike saker som inneholder faktum av forskjellig viktighetsgrad.

Det er dog ikke slik at alle mennesker eller ja advokater ønsker å kommentere på sine preferanser når det kommer til brus og cola eller pepsi. Så her må man nesten forsøke å finne svar på spørsmålet på andre måter enn ved å spørre verbalt og direkte om de liker cola best eller om de liker pepsi best.

Det er ikke sikkert det blir så lett, men det er positivt dersom noen orker å prøve å finne ut av dette spørsmålet fordi som sagt så er jeg svært interessant i svaret da dette kan påvirke juridiske saker på et ganske høyt nivå da man faktisk få vite noe som omhandler alle advokater i hele verden. Dette kan være svært positivt så det er bare å kjøre på dersom noen ønsker å finne ut av dette.

Men hvis ikke så kan man jo selvsagt prøve å finne ut andre ting om advokater, for eksempel om de liker earl grey te, eller om de heller foretrekker en eller annen variant fra Pukka.

Pukka er jo ikke akkurat særlig billig og de fleste advokater er jo ganske prisbevisste så det kan være at det er mer sannsynlig at de heller vil velge en billigere variant ovenfor en dyr pukka te.

I tillegg så er det jo ikke sikkert at advokater ønsker å drikke te hele tiden så man må vurdere nærmere i dette tilfellet om dette faktisk er et spørsmål som det er verdt å gå videre med, eller om man heller kanskje burde bruke sin mentale kapasitet på andre ting enn dette.

Ja så det er mye man kan spørre seg når det kommer til advokater og dermed så vil man faktisk få greie på flere hemmeligheter deriblant om advokater er onde eller om de er snille, flere advokater har jo nærkontakt med torpedoer og driver med utpressing av personer som de ikke liker å med å gjøre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits